Buzunare cu carne de vită și varză ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 1,24 USD per porție, primești un aperitiv care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 222 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, morcovi, ardei iute și muștar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 43%. Rețete similare includ caserola de varză copioasă și carne de vită, caserola de varză copioasă și carne de vită și supă de vită caldă și consistentă de varză.
Instrucțiuni
1
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 30-40 de minute sau până se înmoaie. Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, cârnații și ceapa la foc mediu 12-15 minute sau până când carnea nu mai devine roz, rupând carnea în firimituri; scurgere. Se amestecă morcovii, ardeii iute, muștarul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați varza în loturi; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
3
Pe o suprafață ușor înfăinată, apăsați sau rulați fiecare rolă de cină într-o formă de 5 inchi. cerc. Acoperiți cu o umplutură grămadă de 1/3 cană; aduceți marginile aluatului peste umplutură și ciupizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Puneți pe foi de copt acoperite cu spray de gătit, cu cusătura în jos. Acoperiți cu prosoape de bucătărie; se lasa la crescut intr-un loc cald pana aproape se dubleaza, aproximativ 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bateți albușurile și apa; perie peste vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se presara cu seminte de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
7
Coaceți 15-20 de minute sau până când se rumenesc.
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.