Busuioc Somon

Busuioc Somon
Reteta Busuioc Somon se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD per porție. Acest fel principal are 346 de calorii , 35 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este excelent. Rețete similare includ Alouette de roșii uscate și busuioc Bisque , Creveți învețiți în slănină cu busuioc și ardei Tellicherry și carne de vită cu busuioc și piper negru cu fidea de ou .

Instrucțiuni

1
Pentru pesto, combina busuiocul, uleiul, usturoiul, piperul, zeama de lamaie, sarea si 1 lingura de parmezan intr-un robot de bucatarie; se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)
2
Puneți somonul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Merișoare Uscate Mărunțite, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare Așa Cum Este Menționat Mai Sus)1/2 Cană De Merișoare Uscate Mărunțite, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare Așa Cum Este Menționat Mai Sus)
3
Peste fileuri se întinde 2 linguri de pesto. (Acoperiți și lăsați pesto-ul rămas la frigider pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 20-22 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper ZdrobitPiper Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Coaceți încă 2-3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Revista