Busuioc Somon
Reteta Busuioc Somon se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD per porție. Acest fel principal are 346 de calorii , 35 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este excelent. Rețete similare includ Alouette de roșii uscate și busuioc Bisque , Creveți învețiți în slănină cu busuioc și ardei Tellicherry și carne de vită cu busuioc și piper negru cu fidea de ou .
Instrucțiuni
Pentru pesto, combina busuiocul, uleiul, usturoiul, piperul, zeama de lamaie, sarea si 1 lingura de parmezan intr-un robot de bucatarie; se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt.
Puneți somonul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Peste fileuri se întinde 2 linguri de pesto. (Acoperiți și lăsați pesto-ul rămas la frigider pentru o altă utilizare.)
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 20-22 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți încă 2-3 minute sau până când brânza se topește.