Burta de porc fiarta de doua ori cu ceapa si mere 4
Burta de porc gătită de două ori cu o ceapă și mere velout aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 923 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 142 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de rozmarin, unt, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rețetă Focaccia Cu Burtă De Porc Și Ceapă Cippollini, Sandvișuri de fenicul, ceapă și carne de porc gătite lent, și Friptură De Burtă De Porc Cu Sirop De Arțar Și Oțet De Mere.
Instrucțiuni
1
Cu un pistil și mortar, zdrobiți semințele de coriandru cu anasonul stelat, apoi amestecați prin sare. Condimentați carnea de porc pe ambele părți cu amestecul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Chile Scotch Bonet, Tocat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Așezați carnea de porc, cu pielea în sus, într-un vas rezistent la cuptor, suficient de mare pentru a-l ține. Împrăștiați peste ierburi, apoi lăsați peste noapte dacă aveți timp - vezi sfat, mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Goliți grăsimea de gâscă într-o cratiță și încălziți până când este lichidă și începe să fiarbă. Puneți grăsimea peste carnea de porc; adăugați ulei de floarea soarelui pentru a acoperi dacă aveți nevoie. Acoperiți vasul cu folie, apoi gătiți carnea de porc la cuptor, netulburată, timp de 3 ore până când va fi foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea Soarelui
Grăsime De Gâscă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Polonic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți vasul din cuptor și lăsați-l să se așeze timp de 10 minute. Între timp, tapetați o tavă cu o bucată de hârtie rezistentă la grăsimi. Ridicați cu grijă carnea de porc din grăsime și ridicați orice ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați-l pe hârtie, cu pielea în jos.
7
Tăiați o altă bucată de hârtie și puneți-o peste carnea de porc. Acoperiți cu o tavă, cântăriți cu câteva cutii și lăsați la frigider peste noapte - vezi sfat, mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Când sunteți gata să gătiți carnea de porc, încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți carnea de porc din tavă, apoi îndepărtați hârtia. Scorați ușor pielea în diamante îngrijite cu un cuțit ascuțit și tăiați marginile astfel încât să obțineți un dreptunghi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Pentru a găti carnea de porc, încălziți un strop de ulei într-o tigaie mare antiaderentă pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați carnea de porc, cu pielea în jos și lăsați câteva minute să crape, apoi puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți din cuptor și verificați dacă pielea s-a blisterat, apoi răsturnați-o cu grijă și gătiți partea inferioară timp de 3 minute doar pentru a se încălzi. Ridicați-vă la o placă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
În timp ce carnea de porc se prăjește, faceți velout.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
14
Încălziți untul într-o tigaie. Gatiti ceapa si merele timp de 8-10 minute pana se inmoaie, dar nu se coloreaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă bulionul și se fierbe timp de 8 minute până când merele încep să se prăbușească. Se amestecă smântâna, apoi se fierbe totul încă 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Sfat cu grijă într-un blender, blitz până la fel de buna ca posibil, apoi vârful într-o cratiță, astfel gata de a fi reîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Fierbeți morcovii timp de 2 minute în apă sărată, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
17
Încălziți uleiul de măsline, apoi prăjiți morcovii cu condimente timp de 5 minute, aruncând ocazional până când începe să se rumenească. Reîncălziți ușor veloutul. Acum sunteți gata să vă pregătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
18
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a sculpta carnea de porc în felii lungi de aproximativ 2 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
19
Așezați 2 sau 3 felii pe fiecare farfurie, ușor suprapuse. Puneți 3 sau 4 morcovi pe fiecare farfurie, întinzându-se Toți în aceeași direcție cu carnea de porc. Puneți o baltă de velout peste capătul morcovilor.