Burta de porc crocantă a lui Nigel Slater, Salsa dulce de piersici

Burta de porc crocantă a lui Nigel Slater, Salsa dulce de piersici
Burta de porc crocantă a lui Nigel Slater, Salsan dulce de piersici este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 135g de grăsime, și un total de 1369 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, suc de lime, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de prune fierbinte și dulce al lui Nigel Slater, Salata lui Nigel Slater de frunze de vară, carne de porc vindecată și cireșe, și Nigel Slater ' s Coq au Riesling pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-un vas de porțelan sau sticlă. Curățați și zdrobiți usturoiul într-o pastă, amestecând soia, uleiul, sarea, fulgii de chile și pudra cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Întindeți această pastă pe piele și partea inferioară a cărnii de porc și lăsați-o la marinat timp de patru ore bune, dacă nu peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F (220 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați carnea de porc într-o tigaie, apoi gătiți, cu pielea în sus, timp de aproximativ douăzeci de minute. Coborâți căldura la 400 de metri pătrați (200 de metri pătrați) și continuați să gătiți încă patruzeci până la cincizeci de minute, până când pielea este întunecată și crocantă. Lăsați să se odihnească timp de zece minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Fă salsa. Tăiați și tocați mărunt ceapa verde. Tăiați fin chile. Curățați, lăsați și tocați fin piersicile și roșiile și tocați coriandrul. Aruncați ușor, apoi îmbrăcați-vă cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
Serviți carnea de porc cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista