Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat
Roșu fiert ghimbir burta de porc cu ardei iute murat este un curs principal, care servește 6. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2375 calorii, 40g de proteine, și 226g de grăsime pe porție. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți stoc de legume, zahăr brun, oțet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burtă de porc înăbușită cu ridichi murate, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen).
Instrucțiuni
1
Aruncați carnea de porc cu soia și 1 lingură de vin de orez. Se lasă 1 oră sau, și mai bine, peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți o parte din ulei într-o cratiță medie pe bază de greutate. Rumeniti carnea, in loturi, pe ambele parti si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați puțin mai mult ulei și gătiți usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute timp de 2-3 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă oțetul, vinul de orez rămas, zahărul și bulionul în tigaie și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carnea de porc, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă. Pentru ultimele 30 de minute, scoateți capacul, creșteți căldura și lăsați lichidul să se reducă până când este gros și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se servește împrăștiat cu semințele de susan, ceapa de primăvară și ardeiul iute feliat, cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
5 Uncii De Ceață Tocată
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper