Burritos umplute cu pui și fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burritos umplute cu pui și fasole neagră. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 336 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Burritos de pui și fasole neagră, Burritos de pui și fasole neagră, și Burritos slab de pui și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă puiul mărunțit și ceapa verde.
Combinați fasolea și salsa. Lingură 1/4 cană amestec de fasole și 1/2 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla; se presara cu 2 linguri de brânză.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați o tigaie din fontă sau altă tigaie grea deasupra burritos și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și repetați procedura cu restul de 2 burritos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.