Burritos de cartofi, Chorizo și Chile verzi
Cartofi, Chorizo, și Verde Chile Burritos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 488 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chorizo mexican, tortilla de făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Omletă Chorizo, Cartofi Și Chile Verzi, Verde Chile Calabasitas Burritos, și Burritos din Turcia și chile verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii roșii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute.
Scurgeți; se usucă cartofii cu prosoape de hârtie.
Combinați 1 cană de Roșie, 2 linguri de ceapă, coriandru și suc de lămâie.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo; gătiți timp de 3 minute, amestecând să se sfărâme.
Adăugați 1 cană de ceapă și poblano în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa este frageda si se face chorizo, amestecand frecvent.
Scoateți amestecul de chorizo din tigaie.
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați cartofi; gatiti timp de 8 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă amestecul de chorizo și sarea.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți uniform amestecul de cartofi între tortilla și acoperiți uniform cu salsa și brânză.
Rulați fiecare burrito, moda jeleu-roll.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 burritos în tigaie, cu cusătura în jos; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.