Burgerul iubitului de carne
Burgerul iubitorului de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1012 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână roșii, oțet balsamic, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza iubitului de carne, Pizza iubitului de carne, și Pizza iubitului de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc și crocante.
Scoateți slănina din tigaie și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Întoarceți tigaia la foc și creșteți temperatura la mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați prăjitul până când ceapa este moale și usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați oțetul balsamic și gătiți în timp ce amestecați timp de un minut.
Adăugați ciupercile tocate și gătiți încă trei minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Se toacă fin 4 felii de slănină (rezervând restul de 4). Într-un castron mediu, combinați slănina tocată, carnea de vită măcinată, pesmetul, condimentul Italian, parmezanul, amestecul de ciuperci și oul.
Se amestecă bine folosind mâinile. Se condimentează cu sare și piper și se formează în două chiftele.
Deschideți cele două jumătăți ale chiflei de hamburger pe o foaie de prăjituri negreșită.
Așezați câte o bucată de vită pe fiecare jumătate și acoperiți fiecare cu o felie de roșii, 2 felii de slănină rezervată și o felie de brânză elvețiană.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când carnea a gătit.