Burgeri Savuroși De Linte-Ciuperci
Burgeri cimbru linte-ciuperci ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 154 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper Generos, ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Cu Ciuperci De Linte, Burgeri Cu Linte De Ciuperci, și Burgeri Cu Linte De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de chia și apa caldă într-un castron mic și se lasă deoparte. Se toacă mărunt ceapa.
Așezați ciupercile în procesorul de alimente și pulsați până când sunt tocate fin. Se toacă usturoiul.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până încep să se rumenească, adăugând un strop de apă dacă încep să se lipească. Se amestecă ciupercile și usturoiul și încă un strop de apă. Acoperiți și gătiți până când ciupercile se înmoaie (aproximativ 2-3 minute), amestecând des. Când ciupercile s-au înmuiat, transferați-le în robotul de bucătărie și adăugați lintea. Pulsează până când lintea este doar combinată cu ciupercile.
Adăugați amestecul de semințe de chia și toate ingredientele rămase și pulsați pentru a combina bine. Este în regulă dacă câteva linte rămân întregi, dar amestecul ar trebui să fie mai lipicios decât sfărâmicios. Dacă pare prea umed, adăugați puțin mai mult ovăz. Răsturnați amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte timp de aproximativ 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 191° și tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon sau cu hârtie pergament. Formați amestecul de burger în 6 torturi, fiecare de aproximativ 3 inci lățime și 3/4 inch grosime.
Așezați-le pe tigaia pregătită și coaceți aproximativ 30 de minute. Deoarece cuptoarele pot varia, verificați-le după 25 de minute pentru a vă asigura că sunt ferme la mijloc, dar nu ard și acordați timp suplimentar, dacă este necesar. Folosiți o spatulă pentru a scoate burgerii de pe foaia de copt.
Se servește imediat sau se dă la frigider pentru utilizare ulterioară.