Burgeri Portobello la grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în cutia de rețete, Burgers Portobello la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,22 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 365 de calorii , 12 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de vinegretă balsamică, ciuperci portobello, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Portobello la grătar cu Parmigiano-Reggiano ras , Ouă la cuptor Portobello și Slider Portobello la grătar .
Instrucțiuni
Ungeți ciupercile cu 4 linguri de vinegretă. Prăjiți ciupercile, cu tulpina în jos și ceapa, acoperită, la foc mediu, 3-4 minute pe fiecare parte sau până când se înmoaie. Acoperiți ciupercile cu ardei roșu, ceapă și brânză. Gratar, acoperit, cu 2-3 minute mai mult sau pana cand branza se topeste. Rulele la grătar, cu partea tăiată în jos, 1-2 minute sau până când sunt prăjite.
Întindeți fundul ruloului cu maioneză și stropiți cu vinaigretă rămasă. Deasupra cu ciuperci; înlocuiți blaturile rulante.