Burgeri francezi de ceapă Campbell ' s Kitchen

Nevoie de o curs principal fără lactate? Burgerii francezi de ceapă Campbell ' s Kitchen ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză americană, rulouri rotunde, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri de curcan de la Campbell ' s Kitchen, Burgeri De Ceapă Franceză, și Burgeri De Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Formați carnea de vită în burgeri groși de 4 (1/2 inch).
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați burgerii și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți burgerii și lăsați-i deoparte.
Se încălzește la fierbere. Întoarceți burgerii în tigaie și reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când burgerii sunt fierți. Se acoperă cu brânză și se continuă gătitul până se topește brânza.
Serviți burgeri în rulouri cu amestec de supă pentru scufundare.