Burgeri de somon grecesc este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare kosher, rulouri ciabatta, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Marea Mea Grăsime Greacă Burgeri.
Instrucțiuni
1
În vasul unui robot de bucătărie, pulsează somonul, panko și albușul de ou până când somonul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Somon
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Formați somonul în chiftele de 4 (4 inci); condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
3
Încălziți grătarul la mediu-înalt; gătiți, întorcându-vă o dată, până când burgerii sunt doar fierți (5-7 minute pe fiecare parte).
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.