Burgeri De Fasole Vegană
Rețeta burgerilor de fasole vegană este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 180 de calorii. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fasole adzuki, busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 97%. Încercați Burgeri Vegani Cu Fasole Neagră Super Food, Burgeri de fasole neagră și Quinoa cu sos BBQ de căpșuni (Vegan + GF), și Burgeri Vegani Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță; adăugați ovăz. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând continuu, până când ovăzul a absorbit apa, 1 până la 3 minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, morcovii, telina si usturoiul in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Se amestecă 2 linguri de apă, busuioc și sare în amestecul de ceapă. Acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional până când apa este absorbită, 5 până la 10 minute.
Transferați amestecul de ceapă și amestecul de ovăz într-un robot de bucătărie; adăugați fasole adzuki și pătrunjel. Puree până când amestecul este complet amestecat. Se amestecă încet făina de orez brun în amestec până se încorporează complet. Formați amestecul în 8 paturi.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; prăjiți chiftelele în uleiul încălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.