Burgeri de fasole neagră cu curry de cocos - în stil thailandez!

Burgeri de fasole neagră cu curry de cocos - în stil thailandez!
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți burgeri de fasole neagră cu curry de cocos - în stil thailandez! acasă. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD per porție. O porție conține 686 de calorii , 36 g de proteine și 38 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați pesmet, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95% , ceea ce este excelent. Rețete similare sunt supa de linte curry cu nucă de cocos thailandeză , supa curry thailandeză de nucă de cocos și burgeri cu fasole neagră și legume cu salsa de porumb .

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea neagră, ceapa roșie, usturoiul, 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de sos de chile, pasta de curry, laptele de cocos, 1 linguriță de zahăr brun, piper cayenne și oul într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Răzuiți amestecul într-un castron mare. Îndoiți pesmetul și burgerul în amestec. Formați amestecul în 6 chifle și puneți-le pe hârtie cerată. Pune la congelator până la 30 de minute pentru ca chiftelele să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pastă De CurryPastă De Curry
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pregătiți o tigaie sau tigaie cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu. Gatiti chiftelele pana se rumenesc, 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, combinați untul de arahide, 1 linguriță de sos de chile, 1 linguriță de zahăr brun, 1/2 linguriță de sare, turmericul, sosul de soia și uleiul de canola într-o cratiță la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati pana cand untul de arahide se topeste. Reduceți focul la mic și fierbeți până se fierbe, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Aranjați chiftele pe fundul chiflelor de hamburger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
5
Stropiți sos peste fiecare chiflă; acoperiți cu morcov, castraveți, ceapă verde, mentă și coriandru. Acoperiți cu jumătățile de chiflă rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista