Burgeri de curcan rapid și ușor
Rețeta burgeri de curcan rapid și ușor ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 286 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.63 pe portie. Un amestec de ceapă, chifle de hamburger, frunze de salată creț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Prăjiți Rapid Și Ușor, Burgeri de porc rapid și ușor, și Supă de curcan rapidă și ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare. Împărțiți amestecul de curcan în 4 porții egale, modelând fiecare porție într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Combinați sosul teriyaki și apa într-un castron mic.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați feliile de ceapă; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând frecvent. Se amestecă 1 lingură de amestec teriyaki.
Scoateți ceapa din tigaie și păstrați-o la cald.
Adăugați ulei de măsline în tigaie.
Adăugați patties și gătiți 5 minute la foc mediu.
Adăugați 3 linguri de amestec teriyaki în tigaie. Întoarceți cu grijă chiftelele și gătiți timp de 3 minute sau până devin aurii.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc și acoperiți fiecare patty cu 1/4 cană de ceapă, 2 felii de roșii și 1 frunză de salată. Se acoperă cu jumătățile de COC rămase.
Notă: puteți îngheța orice chiftele de curcan nefierte timp de până la 1 lună. Pentru a îngheța, separați tortele cu hârtie de ceară; așezați-le într-o pungă de plastic cu fermoar, îndepărtați excesul de aer, sigilați și înghețați. Dezghețați în frigider.