Burgeri cu ceapă la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii cu ceapă la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 675 calorii, 34G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Al Patrulea Iulie. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chifle de hamburger, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri la gratar Herby cu ceapa caramelizata si jalape olfactiv, Sud-vestul Turciei-burgeri Cheddar cu ceapă la grătar, și Burgeri californieni de Avocado B-L-T la grătar cu ceapă Chipotle caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Formați ușor carnea de vită măcinată în patru prăjituri groase de 3/4 inci.
Ungeți feliile de ceapă cu ulei.
Puneți chiftelele și feliile de ceapă pe grătar peste cărbuni medii, acoperiți cu cenușă. Grătar, acoperit, 11 până la 15 minute (la foc mediu pe grătarul cu gaz preîncălzit, 13 până la 14 minute) până când termometrul cu citire instantanee introdus orizontal în centru înregistrează 160 de grade F, rotind ocazional. Ceapa la grătar, 10 până la 12 minute sau până la licitație, periaj cu ulei și întoarcere ocazional.
Condimentează burgerii și ceapa cu sare și piper după dorință.
Linia de jos a fiecărui bun cu salata verde.
Puneți burgeri deasupra salatei. Se acoperă cu roșii și ceapă la grătar. Închide chifla.