Burger Louisiana

Burger Louisiana
Louisiana Burger este un fel principal care servește 4. O porție conține 1179 calorii, 58G de proteine, și 87G de grăsime. Pentru 3,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare și piper, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Această rețetă este plăcută de 226 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Burger Louisiana, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Melt, și Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Melt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți împreună maioneza, muștarul, sosul iute, cornichonii, ceapa verde și pătrunjelul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CornișonCornișon
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Amestecați boiaua, piperul, sarea, cimbrul, pudra de usturoi, pudra de ceapă și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Modelați carnea în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Periați cu ulei, condimentați ambele părți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Presărați 1 parte din fiecare patty cu amestecul de condimente, asigurându-vă că frecați condimentele în carne, apoi stropiți cu ulei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă deasupra grătarelor grătarului până când începe să strălucească. Dacă folosiți tigaie din fontă, așezați burgerul în tigaie și gătiți până se carbonizează ușor și condimentele au format o crustă, aproximativ 1 1/2 minute (aveți grijă să nu ardeți condimentele.) Întoarceți burgerul, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până la coacerea dorită. Dacă utilizați un grătar, grătiți burgerii pe grătarele grătarului pentru aproximativ aceeași perioadă de timp. Topiți fiecare burger cu 2 felii de brânză în ultimele 30 de secunde de gătit, până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Puneți burgerii pe chifle, acoperiți cu șunca, o parte din ceapă și o parte din sosul de maioneză și chipsuri de cartofi. Folosiți o frigăruie pentru a ține burgerul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Cotarella Sodale Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Cotarella Sodale Merlot
Cotarella Sodale Merlot
De culoare violet intens, Sodale este redolant cu fructe negre cu cerneală, condimente dulci și minerale - toate fiind țesute împreună cu un grad de finețe care îi amintește de veneratul său văr, Montiano. La gust, vinul este suculent, dar structurat cu tanin abundent, care este lustruit și suplu în textură. Un finisaj echilibrat de lungime medie cere o altă înghițitură și face din Sodale un băutor de zi cu zi indespensabil.Asociați Sodale cu cina de la mijlocul săptămânii sau cu o aventură mai atent coordonată. O ciupercă portobello umplută, un sos bolognez gătit lent sau o friptură de coajă arsă cu prăjituri și o reducere de vin roșu s-ar împerechea frumos cu Sodale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista