Burger la gratar cu carne de porc
Burger la grătar cu carne de porc necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1380 de calorii, 112 g de proteine și 84 g de grăsimi. Pentru 5,02 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Dacă aveți sare, sare și piper cușer, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burgerul de porc BBQ, Burgerul BBQ și Mușcăturile de burger BBQ.
Instrucțiuni
Pentru burgeri: Într-un castron, amestecați carnea de vită cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Scoateți o porție mică, aproximativ 1 uncie, și gătiți pentru a verifica nivelul de condiment.
Adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Folosind aproximativ 8 uncii pentru fiecare burger, formați carnea în chifteline de dimensiuni egale și aplatizați ușor (nu amestecați prea mult în timpul procesului).
Se încălzește o tigaie sau o tigaie la foc mediu-mare până se încinge, 2 până la 3 minute.
Adăugați uleiul și chiftelele și reduceți focul la mediu. Gătiți pe prima parte până se rumenește, 3 minute, apoi întoarceți și repetați procesul până la nivelul dorit.
Scoateți și lăsați să se odihnească.
Pentru carnea de porc: Într-o cratiță, încălziți sosul grătar la foc mediu-mic.
Se adauga carnea de porc trasa si se amesteca cu sosul pana se incalzeste.
Pentru chifle: Într-o tigaie plată, încălziți chiflele la foc mediu timp de 2 minute. Ungeți cu unt porțiunea interioară a chiflelor și gătiți până se prăjesc frumos, 1 până la 2 minute.
Pentru a construi burgerii, puneți chiftelele pe chiflele de jos. Acoperiți cu sosul de porc și blaturi de chiflă și serviți.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Presărați fundul Boston cu condimentul cajun, sare și piper și puneți într-o tigaie adâncă.
Adăugați legumele tăiate cubulețe și foile de dafin, apoi acoperiți cu supă de pui. Înfășurați cu folie de plastic și acoperiți bine cu folie. Se prăjește până se înmoaie, 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți carnea de porc din bulion și lăsați să se răcească. Se toarnă cu două furculițe.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.