Burger cu ceapă crocantă

Burger cu ceapă crocantă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Crisp Onion Burger. Această rețetă face 4 porții cu 1351 de calorii, 49 g de proteine și 93 g de grăsime fiecare. Pentru 3,12 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită chifle brioche, cartofi prăjiți, făină condimentată și carne de vită tocată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 40 de minute. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Vinetele cu ceapă franceză și brânză cu ceapă roșie „Burger, condimentul crocant de ceapă și Burger cu ceapă și legume caramelizate.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ceapa tăiată felii în apă cu gheață pentru minim 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Preîncălziți uleiul vegetal la 375 de grade F. După ce ați înmuiat inelele, scurgeți bine și adăugați făina. Se prăjește până se rumenește, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Pentru a pregăti burgerul, într-un castron, amestecați carnea de vită cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Apoi scoateți o porție mică, aproximativ 1 uncie, și gătiți pentru a verifica nivelul de condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Reasezonați carnea de vită dacă este necesar. Pentru a forma chiftele, porționați patru rondele de 7 1/2 până la 8 uncii. Aplatizați partea de sus cu un disc de 5 inci, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult în timpul procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Odată porționat, încălziți o grătar sau o tigaie la foc mediu-înalt până se încinge, 2 până la 3 minute. Apoi adăugați uleiul de sâmburi de struguri și chiftele. Reduceți căldura la mediu. Gatiti pe prima parte pana se rumeneste, 3 minute, apoi intoarceti si repeta procesul la temperatura dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc si se odihneste.
7
În timp ce carnea se odihnește, gătiți cartofii prăjiți până se rumenesc în același ulei folosit pentru rondele de ceapă. Când este gata, se scoate și se condimentează cu sare și piper. Apoi încălziți o tigaie plată medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Întindeți untul pe toate chiflele. Rumeniți chiflele în tigaie până când se obține o textură maro solidă, 1 până la 2 minute. Apoi se ia de pe foc si se lasa deoparte pana este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Într-un castron, amestecați salata verde mărunțită cu sosul Thousand Island, amestecând bine. Apoi acoperiți chiflele rumenite cu salată verde, o chiflă fiartă și câteva rondele de ceapă și puneți blatul chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se serveste cu cartofi prajiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista