Bunica Trumbetas' Nucă De Cocos Unt De Arahide Fudge Baruri
Bunica Trumbetas' nucă de cocos Unt de arahide Fudge baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 352 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, chipsuri de ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Bunica lui Carol unt de arahide Fudge, Batoanele cu unt de arahide ale bunicii, și Batoane Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Bateți amestecul de tort, untul de arahide, ouăle și 2 2/3 linguri de unt înmuiat împreună într-un castron mare până când aveți un aluat neted.
Întindeți aproximativ 2/3 din aluat în vasul de copt pregătit; apăsați restul în bile mici și dați deoparte.
Se amestecă glazura, laptele condensat îndulcit, chipsurile de ciocolată și 2 lingurițe de unt înmuiat împreună într-un castron până se omogenizează; întindeți deasupra stratului de aluat din vasul de copt. Aplatizați ușor bilele de aluat cu degetele și întindeți deasupra amestecului de glazură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de a tăia în 24 de pătrate pentru a servi.