Bun Vechi Plăcintă Cu Carne
Bun vechi plăcintă cu carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 481 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, bulion de vită, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bun Vechi Plăcintă Cu Carne, Pâine De Carne Deosebit De Bună (Sud), și Rețetă De Pâine Cu Carne Foarte Bună.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți crusta de plăcintă într-un cerc de 12 inci. Pune deoparte.
Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați cartoful și ceapa și gătiți până când ceapa este fragedă, dar nu maro.
Se presară făina peste amestec și se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează cu oregano, piper negru și praf de usturoi.
Se toarnă bulionul de vită și se adaugă mazărea, morcovul și carnea de vită. Aduceți la fierbere.
Transferați amestecul într-o farfurie de caserolă de 2 litri și așezați patiseria deasupra.
Tăiați fante pentru abur și flaut marginile.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când crusta este aurie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire pentru a se îngroșa.