Bună Dimineața Frittata

Bună Dimineața Frittata
Bună dimineața Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 1,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, brânză cheddar, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 73%. Bună Dimineața Wrap, Bună Dimineața Câine, și Bună Dimineața Crepes sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți înlocuitorul de ou, laptele, piperul și sarea; pus deoparte. Într-un 8-in. tigaie rezistentă la cuptor, sotează ardeiul portocaliu și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați șuncă; încălziți. Reduceți căldura; se acoperă cu amestec de ouă. Acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute sau până aproape de setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Descoperiți tigaia; presărați cu brânză. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când ouăle sunt complet setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se lasă să stea 5 minute.
5
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittatan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista