Bulgur cu ierburi-Pilaf de linte este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pilaf Bulgur Cu Ierburi, Pilaf de linte și Bulgur cu ceapă caramelizată, și Pilaf de linte și Bulgur cu dovlecei verzi și galbeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți linte și 2 căni de bulion într-o cratiță mică și dați la fiert. Se fierbe 5 minute, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când lintea este fragedă și se dizolvă cel mai mult lichid, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți orice lichid rămas. În timp ce lintea se gătește, puneți bulgurul și restul de 2 căni de bulion de pui într-o altă cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când majoritatea lichidului este dizolvat și bulgurul este fraged, aproximativ 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Linte
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se puf cu o furculiță.
4
Adăugați bulgurul la linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Bulgur
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ardeii și gătiți până când ardeii sunt fragede, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de bulgur-linte. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, arpagicul, coaja de lămâie, sucul de lămâie rămas 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Bulgur
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Linte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore