Bulgur cu dovlecei și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulgur, coriandru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bulgur cu mazăre și morcovi, Salată Bulgur Cu Lămâie, Mazăre Și Mentă, și Zucchini-Bulgur De Vinete.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul, apa și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare; lăsați să stea 20 de minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați dovlecelul, 1/4 linguriță sare, mazărea și ingredientele rămase în bulgur; se amestecă bine.