Bulgări De Zăpadă Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bulgări de zăpadă fără Gluten. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, sare, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bulgări De Zăpadă Portocalii - Migdale Fără Gluten, Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr cofetari până la lumină și pufos. Bate în vanilie.
Combinați amidonul de cartofi, amidonul de porumb, guma de xantan și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă nucile. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Formați în 1-in. bile; loc 2 în. în afară pe foi de copt negreșite.
Se coace la 400 la 9-11 minute sau până se fixează. Se răcește pe tigăi timp de 2 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă.
Rulați fursecuri calde în zahărul cofetarilor. Se răcește complet pe rafturi de sârmă. Reroll în zahăr cofetari.