Bulgări de zăpadă de mentă albă
Rețeta de bulgări de zăpadă cu mentă albă poate fi făcută în aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 36 și costă 12 cenți per porție. Acest aperitiv are 87 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână bomboane de mentă, aluat de prăjituri cu zahăr, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru Crăciun . Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Încercați Fudge cu ciocolată albă cu mentă , cupcakes cu ciocolată caldă cu mentă și prăjituri cu ciocolată și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați aluatul de biscuiți în 8 bucăți. Într-un castron de mixer electric, la viteză medie, combinați bine bucățile de aluat, extractul de mentă, 1/3 cană de bomboane de mentă zdrobite și 1/2 cană de zahăr pudră.
Rulați aluatul în bile cu diametrul de 1 inch. Aranjați, la o distanță de 2 inci, pe foi de prăjituri tapetate cu pergament și coaceți până când se fixează, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca putin pe gratele de racire.
Adăugați 1/2 cană de zahăr pudră rămas într-un castron mic. Cât timp prăjiturile sunt încă calde, rulați-le în zahăr.
Se presară cu bomboane de mentă zdrobite și se servesc.
Pe măsură ce prăjiturile se răcesc, se vor aplatiza ușor.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Tăiați rulada de aluat de biscuiți în jumătate.
Puneți jumătățile în boluri mari de amestecare separate. Într-un castron, amestecați bine 1/4 de cană de făină și extractul de mentă în aluatul de biscuiți. În al doilea castron, adăugați restul de 1/4 de cană de făină și suficient colorant alimentar pentru a face un aluat roșu.
Se amestecă bine cu mâinile înmănuși până când culoarea este bine amestecată.
Împărțiți aluatul alb și roșu în 24 de bucăți fiecare, (pentru un total de 48 de bucăți).
Rotiți fiecare bucată într-o frânghie de 8 inci lungime și aproximativ 1/4 inch în diametru.
Pentru a modela bastoanele de bomboane, aranjați câte o frânghie de fiecare culoare una lângă alta pe foi de prăjituri tapetate cu pergament. Răsuciți ușor împreună și modelați un baston de bomboane. Repetați cu bucățile rămase, distanțați biscuiții la aproximativ 2 inci unul de celălalt.
Coaceți până când marginile se rumenesc foarte ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, aproximativ 5 minute, înainte de a transfera fursecurile pe rafturi. Scoateți-le ușor de pe foile de biscuiți cu o spatulă lungă de metal și răciți-le pe gratele de răcire.