Bulgări De Zăpadă Cu Cireșe-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați bulgări de zăpadă cu cireșe-migdale. Această rețetă servește 30. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 111 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cherry Bulgări De Zăpadă, Migdale Bulgări De Zăpadă, și Ciocolată-Cireșe Bulgări De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se întunecă ușor, aproximativ 10 minute; lasa sa se raceasca complet.
Se transferă într-un procesor de alimente și se pulsează până se macină fin.
Adăugați făina și pulsul pentru a combina.
Bateți untul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, 3 până la 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de zahăr pentru cofetari, extractele de vanilie și migdale și sare și bateți până se combină. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează. Acoperiți și refrigerați până când este ușor ferm, aproximativ 30 de minute.
Între timp, combinați cireșele uscate, amaretto și 1 lingură de apă într-un castron mic pentru microunde și cuptor cu microunde 30 de secunde; puneți deoparte până când cireșele sunt pline, aproximativ 20 de minute.
Scoateți o lingură de aluat, apăsați o cireșă uscată în centru, apoi formați aluatul într-o bilă, închizând cireșul. Repetați cu aluatul rămas și cireșele și aranjați aproximativ 1 inch pe 2 foi de copt negrease.
Coaceți, comutând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când sunt ușor aurii pe fund, 15 până la 20 de minute.
Puneți restul de 1 cană de zahăr pentru cofetari într-un castron mare de mică adâncime.
Lăsați prăjiturile să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați cu grijă în castron cu zahărul și aruncați ușor.
Transferați în rafturi pentru a se răci complet, apoi aruncați din nou zahărul.
Sursă foto: Johnny Miller