Bule de afine, pere proaspete și scorțișoară

Bulele de afine, pere proaspete și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 33 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cava, suc de afine, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare sunt Topping Proaspăt De Pere Și Scorțișoară, Budincă De Pâine Cu Scorțișoară Cu Pere De Afine, și Pear-Cranberry Crisp cu înghețată de scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați perele până se omogenizează.
Se toarnă într-un ulcior, apoi se adaugă un mic strop de suc de afine pentru a opri decolorarea perei.
Când sosesc oaspeții dvs., puneți câteva tsps pure în partea de jos a fiecărui flaut sau pahar, apoi adăugați un strop mai mult suc.
Adăugați un vârf de scorțișoară, apoi completați cu Cava răcită.
Serviți imediat, înainte de a face un alt lot cu restul pur.