Buffalo pui Mac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Buffalo Chicken Mac and Cheese. O porție conține 862 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind un timp minim de gătit.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina și muștarul cu biciul; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Adăugați treptat lapte.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe 1 minut până când amestecul este fierbinte și cu bule.
Adăugați brânză Cheddar; se amestecă până când brânza se topește și sosul este neted. Se condimentează cu sare.
Amestecați ușor macaroanele fierte în sos de brânză. Se amestecă puiul. Puneți lingura într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Presărați țelină și brânză albastră peste amestecul de macaroane.
Stropiți cu sos de aripi de bivol.
Coaceți neacoperit 5 până la 10 minute sau până când se topește brânza cu bule și albastră.