Budinci De Pâine Cu Scorțișoară-Caramel
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budincile de pâine cu scorțișoară-Caramel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 331 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, lapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci de pâine cu scorțișoară cu sirop de Caramel, Budinci De Pâine Caramel-Banane, și Budinci de pâine cu pere și Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în cuburi de 3/4 inch.
Se pune foarte multcastron mare.
Bateti ouale, laptele,1 cana smantana si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mare pana cand zaharul se dizolva.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu plastic și așezați farfuria deasupra pentru a scufunda pâinea în amestec de ouă. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se amestecă amestecul de pâine; lăsați să stea în camerătemperatura 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 euro F. Unt șaisprezece3 / 4 cupe de cremă sau ramekins; împărțiți între 2 tigăi de prăjire. Împărțiți pâineaamestec între cupe.
Adăugați suficientă apă fierbinte la Tigăi pentru a veni la jumătatea părților cupelor.
Lăsați budincile să stea în camerătemperatura de până la 2 ore.
Folosind mixerul electric, bateți restul de 1 cană smântână și zahăr pudră în castron mediu până se formează vârfuri.
Serviți puddingswald sau la temperatura camerei cu whippedcream și sos cald de caramel.