Budinci de orez cu mere Caramel Gala
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budincile de orez cu mere Caramel Galan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budinci de turtă dulce cu mere confiate, Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, și Budinci De Pâine Caramel-Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 cești de apă și 1 / 4teaspoon sare pentru a fierbe în mare marecratiță.
Adăugați orez și fierbeți 10 minute.
Scurgeți orezul; aruncați apa de gătit. Clătiți cratița.
Combinați laptele și zahărul în acelașicratiță; se aduce la fierbere la căldură medie-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Addrice; reduceți căldura la mediu și simmer până când orezul este foarte fraged, cea mai mare parte a laptelui este absorbită, iar budinca este îngroșată, dar totuși cremoasă și redusă la 3 căni, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Scoateți de la căldură. Se amestecă extractul de vanilie.
Transferrice budinca la castron mediu. Apăsați plasticwrap pe suprafața budincii; lăsați puddingcool la temperatura camerei. Se da la frigider pana larece. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.A se păstra la frigider.
Cojiți merele; capătul tijei trimestriale și îndepărtați miezul.
Tăiați fiecare sfert de măr în 4 felii, apoi tăiați felii transversale în treimi.
Combinați zahărul și sucul de lămâie într-o tigaie antiaderentă medie.Se amestecă la foc mediu-mare până când zahărulse dizolvă și siropul are o culoare chihlimbar medie,ocazional tigaie învolburată, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc; se adaugă unt la Skillet și se învârte până se topește (amestecul poate bubblevigorous). Întoarceți tigaia la foc mediu;adăugați cidru și un vârf de sare și aduceți la fierbere.
Adăugați mere și fierbeți până se înmoaie,amestecând des, aproximativ 6 minute.
Se adaugă 1 / 2cup frișcă și se fierbe până sosse îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Transferămere cu sos de caramel în vas termoizolant. Se răcește merele de caramel până la lukewarmor temperatura camerei. Faceți înainte: Caramelmerele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți șifrigider. Se amestecă la foc mediu până la doarcald înainte de utilizare.
Împărțiți jumătate din merele caramel între6 Pahare Martini sau pahare lowball. Toppiersică cu budincă de orez, împărțind în mod egal.Se acoperă cu merele de caramel rămase, împărțind în mod egal.
Garnisiți fiecare cu dollopof frișcă, dacă doriți, și serviți.