Budinci calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii
Budincile calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 401 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți stafide, zahăr, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budinci de ceașcă de ceai din fructul pasiunii, Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune, și Orez lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați stafidele și romul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți budinca.
3
Combinați laptele fără grăsimi și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic; se ia de pe foc. Se lasă să se absoarbă neacoperit 1 oră. Tulpina bulion de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Lapte Fără Grăsimi
Nucă De Cocos
Bulion
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Clătiți orezul într-un castron mediu cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scurgere. Repetați încă 2 ori. Gatiti 1 cana bulion de nuca de cocos si orez in cratita medie grea la foc mediu-mare pana cand aproape tot lichidul este absorbit, amestecand continuu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați bulionul de nucă de cocos rămas; gatiti la foc mic pana cand orezul este fraged, amestecand frecvent, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Bulion
Orez
7
Se ia de pe foc. Se amestecă 6 linguri de zahăr (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
8
Se transferă într-un castron mare; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți smântâna într-un castron mediu până când crema ține vârfurile. Îndoiți jumătate de frișcă în orez răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Scurgeți stafidele. Se amestecă stafidele și coaja de tei în orez. Îndoiți frisca rămasă. Împărțiți amestecul între opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Coaja De Tei
Cremă
Stafide
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
12
Presărați 1/2 lingură de zahăr peste fiecare budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
13
Așezați budincile pe foaia de copt cu margini. Se fierbe până se caramelizează zahărul, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute. Puneți fructele pasiunii peste budinci.