Budinca De Vara Cu Rosii
Budinca de vară de roșii este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei de măsline plus oțet suplimentar, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Budinca de vară, Budinca De Vară, și Budinca De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un X superficial în fundul fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și albiți roșiile în 2 loturi într - o oală de 5 până la 6 litri de apă clocotită, 1 minut pe lot.
Transferați roșiile cu o lingură cu fante pe o tăietură și, când este suficient de rece pentru a se manipula, curățați, începând de la sfârșitul marcat, cu cuțit.
În timp ce roșiile se răcesc, tocați și zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare folosind un cuțit mare și greu. Înjumătățiți roșiile în cruce, aruncați miezurile și scoateți semințele într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron. Apăsați pe semințe pentru a extrage lichid, apoi aruncați semințele. Tăiați grosolan roșiile, apoi purificați grosolan în loturi cu lichid de roșii strecurat într-un blender sau robot de bucătărie.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati pasta de usturoi, amestecând, până devine aurie, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cu grijă o cantitate mică de roșii purificate lângă partea tigaiei (sosul se va stropi și va bule puternic). Când barbotarea dispare, adăugați restul de pur și simplu, 1 3/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Întoarceți tigaia la căldură și fierbeți, neacoperită, amestecând ocazional, 5 minute. Se răcește sosul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, apoi se amestecă în oțet.
Tăiați crustele din felii de pâine, rezervând cruste pentru o altă utilizare. Dacă utilizați Pullman loaf, tăiați 4 felii în jumătate în diagonală, apoi tăiați 1 rundă Din încă 1 felie folosind tăietor de prăjituri. Dacă folosiți pâini rotunde, tăiați 5 felii de pâine din centrul pâinii și tăiați triunghiuri și 1 rundă în același mod. Polonic 3/4 cana sos în souffl fel de mâncare și se întinde pentru a acoperi partea de jos. Linia de jos a vasului cu pâine într-o formă de pinwheel, punând rotund în centru și fanning triunghiuri în jurul ei, acoperind sos complet (este posibil să aveți 1 triunghi stânga peste). Se toarnă 1 1/4 căni de sos peste stratul de pâine, răspândindu-se uniform pentru a acoperi. Acoperiți sosul cu mai multe felii de pâine, tăiați după cum este necesar pentru a se potrivi în 1 strat în vas. Repetați stratificarea de încă 3 ori, folosind 1 1/4 căni de sos de roșii de fiecare dată și terminând cu pâine. Acoperiți stratul superior de pâine cu sosul rămas. Acoperiți suprafața cu folie de plastic, apoi acoperiți cu o farfurie suficient de mică pentru a se potrivi doar în interiorul vasului. Budinca de greutate cu 2 cutii grele (aproximativ 2 kilograme în total) și se răcește cel puțin 12 ore.
Îndepărtați greutățile și farfuria și rulați un cuțit subțire în jurul marginii vasului. Inversați o farfurie mare peste budincă și inversați budinca pe farfurie. Dacă rămâne vreun sos în vas, puneți-l peste budincă.
Tăiați în pene, stropiți cu ulei de măsline și serviți răcit sau la temperatura camerei.
* Sosul de roșii poate fi răcit rapid într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece, amestecând ocazional. * Budinca poate fi răcită până la 24 de ore.