Budinca de vară cu frișcă de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de jumătate de halbe de zmeură, smântână grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă pripită cu frișcă, Budinca de citrice cu frisca, și Budinca de arțar cu frisca Bourbon.
Instrucțiuni
1
Combinați căpșunile, zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie și gătiți neacoperite la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 2 jumătăți de zmeură și toate afinele și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la foc mic. Gatiti timp de un minut. De pe foc, amestecați zmeura rămasă și framboise-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zmeură
3
Feliați pâinea în felii groase de 1/2 inci și îndepărtați crustele. În partea de jos a unui 7 1/2-inch rotund de 3-inch sufleu mare sau vas de copt, polonic aproximativ 1/2 cana de amestec boabe fierte. Aranjați felii de pâine într-un model (acesta va deveni partea de sus atunci când este nemodificat) și apoi adăugați mai mult amestec de fructe de pădure pentru a satura. Continuați să adăugați pâine, tăiați-o pentru a se potrivi matriței și fructe de pădure. Terminați cu pâine și fructe de pădure fierte, folosind toate fructele și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Pâine
Fructe
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Polonic
4
Așezați o foaie de folie de plastic ușor peste budincă. Găsiți o placă cu aproximativ același diametru ca interiorul matriței și așezați-o deasupra. Greutatea matriței cu o cutie grea și refrigerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Îndepărtați greutatea după 6 până la 8 ore. Acoperiți budinca cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Chiar înainte de servire, rulați un cuțit în jurul exteriorului budincii și desfaceți-l cu susul în jos pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Se servește în pene cu frișcă de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
ROM
8
Bateți crema în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru bici. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul, vanilia și romul. Continuați să biciuiți până când formează vârfuri rigide.