Budinca De Paine Cu Sos De Whisky

Budinca De Paine Cu Sos De Whisky
Budinca de pâine cu sos de whisky ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, pâine, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de paine cu sos de whisky, Budinca de paine cu sos de whisky, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cuburi de pâine; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
4
Lăsați să stea 30 de minute.
5
Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când budinca este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cald cu
8
Sos De Whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista