Budinca de orez II este o vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Dacă aveți extract de vanillan, orez, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță aduceți apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mare combinați orezul fiert, zahărul, ouăle și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă bine. Se amestecă făina, stafidele și vanilia. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
6
Se toarnă în 9x13 inch vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 25 până la 30 de minute, până când se fixează ușor.