Budinca De Orez Caramel

Budinca De Orez Caramel
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez Caramel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos-Caramel, Rețetă De Budincă De Orez Cu Caramel, și Budincă de orez Cardamom cu fistic și Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert, adăugați orezul și gătiți-l timp de 2 minute.Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Împărțiți păstaia de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
3
Așezați semințele de păstăi într-o cratiță mare cu laptele, zahărul și sarea și încălziți până la o blândețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă orezul și se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute, amestecând ocazional pentru a vă asigura că orezul nu se lipește de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtațide la căldură când tot lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Scoateți păstaia de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
7
Adăugați gălbenușurile de ou, reveniți la plită și încălziți ușor încă câteva minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Scoateți din căldură, amestecați untul șilăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Pentru a face sosul de caramel, încălziți zahărul într-o cratiță la foc mediu. Țineți ochii pe el și amestecați frecvent pentru a vă asigura că zahărul nu arde. Când zahărul s-a topit scoateți tigaia de pe foc, lăsați să se răcească aproximativ un minut, apoi încetse toarnă în smântână și se amestecă până când aveți un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
CremăCremă
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Se toarnă budinca de orez în feluri de mâncare individuale mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
11
Serviți sosul de caramelpartea pentru ca oaspeții să-și adauge propriile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
12
Din Le Petit Paris de Nathalie Benezet. Fotografii de Jacqui Melville. Drepturile morale ale Nathalie Benezet de a fi identificate ca autor al acestei lucrări au fost afirmate de ea în conformitate cu Legea 198 privind drepturile de autor, Desenele și brevetele
13
Publicat pentru prima dată în 2013 de Hardie Grant Books.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista