Budinca de orez Arborio cu șofran
Budinca de orez Arborio cu șofran ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. O porție conține 241 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți orez arborio, stafide aurii, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Budinca De Orez Arborio, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de lapte, orez, zahăr, sare, șofran și 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată într-un bol mare de sticlă. Cuptor cu microunde la 9 minute.
Se amestecă restul de 3 căni de lapte. Cuptor cu microunde la 28 până la 30 de minute sau până când orezul este fraged și budinca este cremoasă și ușor groasă (budinca va continua să se îngroașe după gătit așa cum este), amestecând la fiecare câteva minute pentru a preveni barbotarea amestecului.
Se amestecă stafidele și vanilia.
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Notă: Am testat cu un cuptor cu microunde de 1.100 de wați. Toate microundele gătesc diferit, așa că folosiți textura orezului și budincii ca ghid pentru a determina când se face, NU ora exactă.