Budinca De Orez
Budinca de orez ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1584 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez).
Instrucțiuni
Se toarnă 2 litri de lapte într-o cratiță mare și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim, apoi amestecați orezul și fierbeți neacoperit timp de 20 de minute, amestecând frecvent și degresând suprafața laptelui după cum este necesar.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, zahărul, laptele și extractul de vanilie. Se toarnă încet în amestecul de orez în timp ce se agită puternic. Lăsați amestecul să fiarbă și să se îngroașe, aproximativ 10 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele.
Se toarnă amestecul într-o tigaie de 9x13 și se presară scorțișoară deasupra. Se lasă să se răcească neacoperit la frigider pentru câteva ore, până când budinca este răcită și fermă. Acoperiți cu folie de plastic când este rece.