Budinca De Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez. Această rețetă servește 3. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 1938. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți scorțișoară, orez cu bob scurt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fundul greu, aduceți laptele, orezul și sarea la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 20-25 de minute. Amestecați frecvent pentru a preveni lipirea orezului de fundul tigaiei. 2 într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună oul și zahărul brun până se amestecă bine.
Adăugați o jumătate de cană din amestecul de orez fierbinte în amestecul de ouă, câte o lingură, amestecând energic pentru a încorpora. 3
Adăugați amestecul de ouă înapoi în cratița cu orez și lapte și amestecați, la foc mic, timp de 5 până la 10 minute, până când se îngroașă, sau aproximativ 160 de grade F (71 de grade C). Aveți grijă să nu fierbeți amestecul în acest moment sau se va coagula. Se amestecă vanilia.
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele și scorțișoara.