Budinca De Lamaie

Budinca De Lamaie
Budinca de lămâie este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 358 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 15 fani. Un amestec de ouă jumbo, amidon de porumb, gălbenușuri de ou jumbo rezervate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie, și Plăcintă Cu Budincă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă și aruncați treimea superioară a fiecărei coji de ouă atingând oul cu un cuțit, apoi îndepărtați ușor partea superioară. Rezervați 3 gălbenușuri într-un castron pentru caș de lămâie. Dacă faceți pâine prăjită trompe l ' oeil, rezervați 3 ouă întregi într-un alt castron. Rezervați albușurile și gălbenușurile rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Cu un cuțit mic, rupeți orice membrană rămasă în fundul cojilor de ouă. Acoperiți cojile cu apă rece de 2 inci într-o cratiță de 3 litri și adăugați oțet. Se fierbe la foc moderat, amestecând ușor ocazional și îndepărtând orice resturi, 15 minute. Transferați cu grijă cojile cu o lingură cu fante într-un suport pentru a se răci. Ștergeți ușor cojile în interior și în exterior cu un prosop de hârtie umezit pentru a curăța complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Bateți împreună amidonul de porumb, zahărul și un vârf de sare într-o cratiță grea de 1 1/2 litru, apoi bateți în jumătate și jumătate până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și untul, apoi se transferă budinca într-un bol metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați frecvent până la rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați budinca, acoperită, la frigider (rezervați apă cu gheață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Bateți împreună coaja, sucul de lămâie, zahărul și gălbenușurile într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați unt și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și apar primele bule la suprafață, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Forțați cașul de lămâie printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt vas metalic, răzuind fundul sitei, apoi transferați-l în baia de gheață și amestecați frecvent până la rece. Acoperiți suprafața cașului cu hârtie de ceară și răciți-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Aranjați cojile de ouă într-o cutie de ouă goală sau cupe de ouă. Puneți aproximativ 2 linguri de budincă de lămâie în fiecare coajă de ou și faceți un puț mic în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Transferați cașul de lămâie într-o pungă de plastic, apăsând excesul de aer. Decupați 1 colț de geantă pentru a crea o deschidere de 1/4 inch. Punga de răsucire ferm chiar deasupra cașului, țeavă aproximativ 1 lingură în centrul fiecărui ou pentru a forma "gălbenuș."
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Serviți budinci în scoici cu linguri și cu pâine prăjită trompe l ' oeil dacă faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1
* Budinca și cașul pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. (Păstrați cojile de ouă sterilizate într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
2
Bateți înainte de utilizare.* Ouăle rezervate din cojile golite trebuie refrigerate, acoperite și utilizate în termen de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista