Budinca de curmal japonez aburit cu scortisoara Cr Aproximme Anglaise
Budinca de curmale aburita cu scortisoara Crincormme Anglaise ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 360 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ouă, unt, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Coriandru aburit - tort de turtă dulce cu lichior de ouă Cr Aproxume Anglaise, și Cinnamon Crincomme Anglaise.
Instrucțiuni
1
Unt și făină o pulbere metalică de 8 căni cu tub central și capac, apoi pulverizați Generos mucegaiul cu spray antiaderent.Unt, făină și capac de pulverizare. Aduceți mareurzic de apă să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
2
Așezați cakerack rotund în fundul vasului adânc suficient de mare pentru a ține mucegaiul de budincă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Bateti 1 1/2 cani făinăși următoarele 5 ingrediente în castron mediu.Folosind mixer electric, bate zahăr și untîn castron mare până pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Adăugați ouă 1 la atimp, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugațiamestec de făină și bateți până se amestecă. Bate înpureu de pepene verde și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
6
Lingura aluat în mucegai budinca; acopericu capac.
7
Așezați mucegaiul de budincă pe suportul de tortîn oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a venide-a lungul părților laterale ale mucegaiului. Întoarceți apa la fierbere, acoperiți oala, apoi reduceți căldura și căutați până când partea superioară a budincii se simte fermă la atingere și testerul introdus lângă centru iese curat, adăugând mai multă apă fierbinte pentru a menține nivelul apei, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Scoateți mucegaiul din oală. Uncoverpudding; lasa sa se raceasca. Inversează pe plate.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Aduceți conserve de caise la foc micîn cratiță mică. Tulpina prin finestrainer set peste castron. Folosind pensula de patiserie, întindeți conservele în afara pudding.DO înainte: se poate face cu 8 ore înainte.Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Conservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Bol
11
Serviți budinca la temperatura camereicu scorțișoară Crinculme Anglaise.