Budinca De Ciocolata
Budinca de ciocolată este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest desert are 761 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, lapte instant fără grăsimi, cacao procesată în Olanda și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Budinca de ciocolata Eggless / ușor budinca s, Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale, și Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți 1 3/4 căni de amestec de budincă uscată într-o cratiță medie.
Adăugați lapte și smântână grea și amestecați pentru a combina. La foc mediu, aduceți amestecul la fierbere, amestecând continuu ușor. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 4 minute în timp ce continuați să bateți.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă amestecul printr-o sită și în vase individuale sau într-un vas de servire de 1 1/2 litru. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic.
Se pune la frigider pentru a se răci complet înainte de servire, aproximativ 4 ore.
Într-un castron mare sau recipient din plastic cu capac, combinați cacao, amidon de porumb, zahăr, lapte uscat instant fără grăsimi și sare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună.