Budinca de banane a bunicii
Budinca de banane a bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați banane, făină, vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de pâine a bunicii, Budinca de pâine a bunicii, și Budinca de porumb a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un cazan dublu.
Se amestecă împreună 1/2 cană de zahăr, gălbenușuri de ou, făină și sare.
Adăugați lapte și amestecați din nou.
Se încălzește pe aragaz până când crema se lipeste de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 20 de minute.
Adăugați vanilie după ce amestecul s-a îngroșat.
Pentru a asambla: puneți câteva picături de budincă în fundul unui vas de 2 litri și răspândiți-l.
Strat napolitane Nilla și se taie 2 banane, se adaugă 1/2 din cremă, se repetă strat și aranja napolitane în jurul părți.
Într-un bol separat bateți albușurile de ou cu 1/4 cană de zahăr și smântână de tartru până formează vârfuri rigide, întindeți pe budincă și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 425 grade F timp de 4 minute, doar rumeniți deasupra.