Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 534 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, zahăr, budincă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 25%. Încercați Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Banane, și Plăcintă Cu Budincă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți budinca: Preîncălziți cuptorul la 32
Aranjați o treime din napolitane de vanilie într-un castron rezistent la cuptor de dimensiuni medii (aproximativ 2 qt.); acoperiți cu o treime din felii de banane. Repetați straturile de două ori cu napolitane de vanilie și banane rămase.
Bateți împreună laptele și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, 15 minute sau pana la grosimea asemanatoare budincii.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă peste napolitane de vanilie și banane în castron.
Pregătiți bezea: bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahăr, bătând până când zahărul se dizolvă și se formează vârfuri rigide.
Intinde bezea peste budinca, sigiland pana la marginea bolului.
Coaceți la 325 timp de 15 minute sau până devin aurii.
Se servește imediat sau se lasă să se răcească complet (aproximativ 30 de minute) și se acoperă și se răcește cu 1 oră înainte de servire.
** 1/2 cană îndulcitor fără calorii poate fi înlocuit. Am testat cu îndulcitor granulat Splenda fără calorii. (Nu înlocuiți îndulcitorul în bezea.)