Budinca de Tapioca cu zmeură pufoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cremă Pufoasă De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budincă Crudă "Tapioca" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oul și laptele într-o cratiță medie cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă zahărul și tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Zahăr
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Lăsați să stea 5 min.
3
Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
4
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
5
Se toarnă în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește. (Budinca se îngroașă pe măsură ce se răcește.) Se amestecă ușor în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
8
Adăugați gem; se amestecă ușor pentru a se învârti.