Budincă prăjită cu pâine și unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca prăjită cu pâine și unt. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 266 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, pâine sandwich și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă prăjită cu pâine și unt, Budincă De Pâine Cu Piersici De Mure Cu Nuci Pecan Prăjite, și Cupcakes Cu Budincă De Pâine Cu Ciocolată Cu Nuci Prăjite, De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine și aranjați în 1 strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți în mijlocul cuptorului, răsturnând o dată, până se prăjește ușor, 15 până la 20 de minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouăle, zahărul, vanilia și sarea până când zahărul este dizolvat. Înjumătățiți feliile de pâine prăjită în diagonală și aranjați triunghiurile în rânduri, suprapunându-se ușor, într-un vas de copt superficial de 3 litri cu unt.
Se toarnă crema uniform peste pâine prăjită și se lasă să stea 15 minute.
Coaceți budinca într-o baie cu apă fierbintepână când crema este setată la 2 până la 3 inci de margini, dar încă tremură în centru, 50 până la 60 de minute. (Custard va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)