Budincă de pâine cu nucă de cocos și rubarbă

Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Budinca de pâine cu nucă de cocos și rubarbă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 475 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rubarbă, ou, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită , budincă de orez neagră cu infuzie de cardamon cu lapte de cocos și risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio) .
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță; se aduce la fiert.
Se ia de pe foc; adăugați untul și rubarba. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți, rezervând lichidul. Se amestecă lichidul cu ou și vanilie.
Combinați cuburi crescute, amestecul de rubarbă, amestecul de ouă și 3/4 de cană de nucă de cocos.
Puneți într-un 1-qt uns. caserolă.
Se presara cu nuca de cocos ramasa.
Coaceți la 325° timp de 45 de minute sau până când se fixează.