Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Budinca de pâine cu nucă de cocos și rubarbă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 475 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rubarbă, ou, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită , budincă de orez neagră cu infuzie de cardamon cu lapte de cocos și risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio) .
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță; se aduce la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc; adăugați untul și rubarba. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Forme De Brioșe
3
Scurgeți, rezervând lichidul. Se amestecă lichidul cu ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
4
Combinați cuburi crescute, amestecul de rubarbă, amestecul de ouă și 3/4 de cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
5
Puneți într-un 1-qt uns. caserolă.
6
Se presara cu nuca de cocos ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
7
Coaceți la 325° timp de 45 de minute sau până când se fixează.