Budincă de pâine cu nucă de cocos și rubarbă

Budincă de pâine cu nucă de cocos și rubarbă
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Budinca de pâine cu nucă de cocos și rubarbă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 475 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rubarbă, ou, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită , budincă de orez neagră cu infuzie de cardamon cu lapte de cocos și risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio) .

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță; se aduce la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine Segents Cu SiropMandarine Segents Cu Sirop
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
2
Se ia de pe foc; adăugați untul și rubarba. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Sare Mare FinăSare Mare Fină
3
Scurgeți, rezervând lichidul. Se amestecă lichidul cu ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), TocateBomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
4
Combinați cuburi crescute, amestecul de rubarbă, amestecul de ouă și 3/4 de cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
5
Puneți într-un 1-qt uns. caserolă.
6
Se presara cu nuca de cocos ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Coaceți la 325° timp de 45 de minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista