Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche

Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine Banana-Dulce de leche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gălbenușuri de ou, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche, Dulce De Leche pâine cu banane, și Dulce de Leche și budincă de pâine cu bucăți de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pentru budinca de pâine: Ungeți vasul de copt de 13 pe 9 inci cu 1 lingură de unt. Reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii și inferioare și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe două foi de copt cu margini și coaceți până se usucă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați foile pe rafturile de răcire și lăsați să se răcească complet, aproximativ 15 minute.
4
Între timp, într-un castron mare bateți gălbenușurile de ou, ouăle, zahărul brun închis, 2 lingurițe de scorțișoară, lapte, dulce de leche, rom, vanilie și sare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Dulce De LecheDulce De Leche
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați pâine și amestecați ușor cu spatula de cauciuc până când cuburile sunt saturate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați 1/2 cuburi de pâine în vasul de copt pregătit. Curățați și feliați bananele transversal în felii groase de 1/2 inch. Stratul superior de pâine jumătate din banane. Repetați stratificarea pâinii-banane, terminând cu banane. Topiți restul de 3 linguri de unt și periați bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Combinați zahărul și restul de 1 linguriță de scorțișoară și presărați uniform peste banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)(carton Bloc)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei 20 de minute.
9
Așezați vasul pe foaia de copt cu margini și coaceți pe raftul din mijloc până când budinca de pâine s-a setat și când este presată nu eliberează lichid, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați tigaia în raftul de răcire și răciți cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru siropul de rom: în timp ce budinca de pâine se răcește, aduceți zahăr, zahăr brun închis, apă, rom, băț de scorțișoară, cuișoare și sare pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până se îngroașă și consistența siropului de arțar, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se servește cu budincă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista