Budincă de pâine și unt
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine și unt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budincă de pâine și unt, și Budincă de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. unt 1 1/2-quart caserola.
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu unt.
Puneți felii de pâine, cu unt în sus, în caserolă; se presara cu scortisoara. Bateți ușor ouăle într-un castron mediu; se amestecă în zahăr granulat, vanilie și sare. Se amestecă laptele; se toarnă peste pâine.
Puneți caserola în tigaie cu apă foarte fierbinte (adâncime de 1 inch). Acoperiți caserola cu folie de aluminiu.
Coaceți 20 de minute; îndepărtați folia. Continuați să coaceți cu 35 până la 40 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus la 1 inch de marginea caserolei iese curat. (Acoperiți cu folie dacă partea superioară devine prea maro.)
Scoateți caserola din apă fierbinte.
Se presară cu zahăr pudră.
Se servește cald. A se păstra acoperit la frigider.